9 luxe Appartementen
Ca. 110 - 183 m2 Woonoppervlakte
Velp Gelderland

Een schitterend thuis in het mooie en groene Velp

De toekomst begint vandaag in Groot Nyvendaal In Velp. Een schitterend thuis voor iedereen die houdt van kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Groot Nyvendaal telt negen ruime en zeer luxueuze appartementen met een uniek en eigentijds karakter, een eigen buitenruimte, een parkeerplaats en berging in de onderbouw. En dan die locatie: op loopafstand van het gezellige centrum van Velp, kasteel Rozendaal en de bosrand. De geschiedenis van deze bijzonder plek spreekt tot ieders verbeelding. De toekomst is veelbelovend. Hier komt u pas echt thuis.

Veelzijdig, gezellig en dorps Velp

Velp is een heerlijke plek om thuis te komen. Het dorp is omringd door natuur en water, met aan de ene kant de Veluwezoom en aan de andere kant de IJssel. Het goede dorpse leven is terug te vinden in het gezellige centrum, met een keur van lokale winkels, speciaalzaken en enorm veel horecagelegenheden. Zoekt u nog meer reuring? Dan is Arnhem binnen no-time bereikbaar. Een levendige stad die bekend staat om haar culturele activiteiten en gezelligheid.

Het plan - Wonen met karakter

Groot Nyvendaal staat garant voor eigentijds, duurzaam en luxueus wonen met karakter op een van de mooiste plekjes van Velp. In het plan staat uw wooncomfort centraal. De negen riante woningen bieden volop leefruimte hebben elk een eigen buitenruimte én een parkeerplaats en berging in de onderbouw.  Uiteraard zijn de appartementen uiterst energiezuinig en duurzaam. En dan die architectuur, geweldig!

De voordelen van nieuwbouw

10 goede redenen om voor Groot Nyvendaal te kiezen

Planning

De Pre-Sale van Groot Nyvendaal is gestart en de verwachte start bouw staat voor Q4 2024 gepland. Met een beetje geluk verhuist u al in het het begin van 2025 naar Groot Nyvendaal.

Groot Nyvendaal is in verkoop

Wilt u graag wonen in Groot Nyvendaal, met uitzicht op het pittoreske Rozendaal en dichtbij het levendige centrum van het mooie Velp? De verkoop is is gestart! Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf u in voor een luxe en duurzaam appartement in Groot Nyvendaal.