Duurzaam en energiezuinig

Met veel genoegen heeft conStabiel een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van het schitterend gelegen appartementencomplex aan de Ringalle 35 in Velp. Vanaf het definitieve schetsontwerp van de architect Hurenkamp Architecten en adviseurs, tevens uit Velp, hebben wij ons gebogen over de gehele technische uitwerking van het project, zowel voor het bouwkundige- als het constructieve advies.

Het resultaat mag er zijn. Een toekomstbestendig en duurzaam gebouw, waar het straks heerlijk wonen is. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen en een luchtwarmtepomp, waarmee het gebouw straks niet alleen verwarmd, maar ook gekoeld kan worden. Door te kiezen voor deze vorm van hernieuwbare energie zorgen wij voor een prettig binnenklimaat tegen lage energiekosten en houdt u tegelijkertijd rekening met het milieu. Zo wordt toekomstbestendig wonen vandaag al realiteit.

Toekomstbestendig en duurzaam gebouw, prettig voor huidige en toekomstige generaties

De voordelen van nieuwbouw

10 goede redenen om voor Groot Nyvendaal te kiezen

Groot Nyvendaal is in Pre-Sale

Wilt u graag wonen in Groot Nyvendaal, met uitzicht op het pittoreske Rozendaal en dichtbij het levendige centrum van het mooie Velp? De Pre-Sale is is gestart! Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf u in voor een luxe en duurzaam appartement in Groot Nyvendaal.