Velp, gezellig veelzijdig

Het dorp, dat deel uitmaakt van de gemeente Rheden, is omringd door natuur en water, met aan de ene kant de Veluwezoom en aan de andere kant de IJssel. Ook de stad Arnhem is op een steenworp afstand.

Velp heeft een dorps en levendig karakter. Met veel respect voor het verleden zijn de unieke historische gebouwen, zoals kasteel Biljoen maar ook veel karakteristieke landhuizen, goed bewaard gebleven. Niet voor niets maakt het dorp deel uit van de Landgoederenroute.

De gezelligheid is terug te vinden in het centrum van Velp, met een keur van lokale winkels, speciaalzaken en enorm veel horecagelegenheden. Zoekt u nog meer reuring? Dan is Arnhem binnen no-time bereikbaar. Een levendige stad die bekend staat om haar culturele activiteiten en gezelligheid.

Voor het opsnuiven van natuur hoeft u niet ver te reizen. Nationaal Park Veluwezoom grenst pal aan het dorp; 5.000 hectare ongerepte, glooiende natuur met bossen, heidevelden, zandverstuivingen en landgoederen. Hier kunt u naar hartenlust genieten van al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Iets minder bekend, maar ook prachtig, is het rivierenlandschap aan de zuidzijde van het dorp. Uitgestrekte weilanden zo ver het oog reikt met de meanderende rivier de IJssel als natuurlijke grens in de verte.

Welkom in Velp

Groot Nyvendaal is gelegen aan de rand van het prachtige Velp met uitzicht op het pittoreske Rozendaal. Aan de andere kant bevindt zich het levendige centrum, met al haar gezellige winkels en horeca.

Bereikbaarheid

Met de auto is Velp goed bereikbaar, want er is een directe ontsluiting met de A12. Er is tevens een treinstation in het hart van het dorp. Al met al bent u binnen 10 minuten in Arnhem en binnen een half uur in Duitsland.

Velp, de perfecte uitvalsbasis

Groot Nyvendaal is in Pre-Sale

Wilt u graag wonen in Groot Nyvendaal, met uitzicht op het pittoreske Rozendaal en dichtbij het levendige centrum van het mooie Velp? De Pre-Sale is is gestart! Bekijk het beschikbare aanbod en schrijf u in voor een luxe en duurzaam appartement in Groot Nyvendaal.